Отдаване под наем и продажба на химически тоалетни, писоари, мивки:

химическа тоалетна
  • Стандартни химически тоалетни

Могат да бъдат с различни размери, тегло и външен дизайн. Оборудвани са с резервоар, писоар, отдушник, поставки за тоалетна хартия, заключващ механизъм. Изработени са от здрав, устойчив на UV лъчи полимер. Те са леки, удобни за транспортиране. Монтират се бързо и лесно. Универсални и леки тоалетни, подходящи за всякакви обекти на открито – строителни, търговски, ски-писти, в пътната инфраструктура и др. Използват се за подобряване на условията на труд за работещите в различни отрасли на икономиката, а също и при провеждане на временни събития като концерти , състезания и др. културни и спортни мероприятия, политически митинги и военни учения, масови филмови продукции и др.

химическа тоалетна
  • Луксозни химически тоалетни

Тоалетните са снабдени с измиваща система с чиста вода, имат затворени резервоари, осветително тяло, диспенсер за дезинфектант, мивка, поставка за тоалетна хартия, бутон – помпа за пускане на водата. Налице са всички необходими аксесоари за всяка домашната тоалетна .

химическа тоалетна
  • Химически тоалетни с допълнителни аксесоари

Химически тоалетни с колела – Новите преместваеми тоалетни предлагат комфорт, уединение и невероятна мобилност. С помощта на демонтиращ се покрив и удобни колела, мобилните тоалетни се събират в товарен асансьор и минават по рампи. Удобни са за ползване от работници и служители при ремонтни дейности на сградите.

Химически тоалетни с куки за преместване – За работа по високите етажи на сградите предлагаме тоалетни, които могат да се качват с кран или асансьор до желаното ниво. По този начин за работниците се осигуряват тоалетни на етажите, на които работят, което способства за тяхното удобство, а като цяло се пести работно време .

Химически тоалетни с мивка – За удобство на нашите клиенти предлагаме и тоалетни с монтирани мивки или диспенсери с дезинфектант за още по-добра хигиена и комфорт.

химическа тоалетна
  • Химически тоалетни за инвалиди

Удобни за ползване от инвалиди и хора с увреждания.

химическа тоалетна писоар
  • Външен писоар

Външният писоар ще намали значително опашките от чакащи на Вашето мероприятие. Благодарение на неутралния си цвят, той има приложение навсякъде. Лесен за употреба и почистване, както отвън, така и отвътре. Има капацитет 400 литра или приблизително 1200 души. Теглото му (по-малко от 40 кг) и формата, позволяваща да се поставят 4 писоара един в друг, го правят лесен за транспортиране. Изключително подходящ за фестивали, панаири, спортни мероприятия, паркинги, бензиностанции и др.

химическа тоалетна писоар на колела
  • Мобилен писоар на колела

Мобилният писоар на колела може бързо и лесно да се монтира навсякъде. Лесен е за почистване. Предназначен е за ползване в случаи, при които не може отпадните води да се почистват със специализиран сервизен автомобил, за високите етажи на сградите и за трудно достъпни и отдалечени части от големи обекти. Технически данни: ширина – 40 cm; дължина – 55 cm; височина – 107 cm.

химическа тоалетна мивка
  • Мобилна мивка модел HERA

Лека, удобна, подходяща за всяко мероприятие на открито.

химическа тоалетна мивка
  • Мобилна мивка модел WAVE

Подходяща за двама човека.

химическа тоалетна мивка
  • Мобилна мивка

Подходяща за двама човека.

Винаги с вас, в точния час! /тел.: 02/ 920 20 20 - facebook: Ековеце София; skype: ekowece