Портативни химически тоалетни и препарати за сепитчини ями:

Портативни химически тоалетни:

ПВЦ тоалетна
 • PVC тоалетни

Леки и удобни,  подходящи за хора с увреждания или за селски къщи и вили без вътрешни тоалетни. Изключително лесни за почистване и поддръжка.

Размери:

– дължина – 420,0 мм

– ширина – 340,0 мм

– височина – 340,0 мм

Стара цена: 52,00 лв.

Цена: 49, 00 лв.

Портативна тоалетна
 • Портативни химически тоалетни

Изработени са от антибактериална пластмаса. Самата тоалетна представлява 2 отделни съда, като в единия от тях се сипва чиста вода и ароматизатор, а в другия, в който се събират отпадъците, се сипва разграждащият препарат. Подходящи за вили, лодки, каравани, тавански и избени помещения без канализация. Лесни за поддръжка.

Размери:

– дължина – 410,0 мм

– ширина – 440,0 мм

– височина – 420,0 мм

Стара цена: 209,00 лв.

Цена: 199, 00 лв.

Вижте филмчето за начина на монтаж и експлоатация!

Стойка за тоалетна
 • Стойки за тоалетни

Изработени са от метал. Стойките са удобни за хора с увреждания, възрастни хора и други, с проблеми при ставане и сядане, лесно се позиционират до тоалетната чиния, не е необходим специален монтаж и демонтаж.

Размери:

– дължина – 673,0 мм

– ширина – 661,0 мм

– височина – 604,0 мм

Стара цена: 140,00 лв.

Цена: 120, 00 лв.

Мобилна тоалетна
 • Мобилна тоалетна без кабина

Изработени са от антибактериална пластмаса.

Размери:

– дължина – 550,0 мм

– ширина – 800,0 мм

– височина – 480,0 мм

Мобилните тоалетни се дават под наем и се продават.

Препарати:

Био концентрат
 • Био концентрат за санитарни помещения

Концентрат за почистване на повърхности в санитарни помещения (бани, тоалетни)  – подове, стени, керамични плочки, гранитогрес, санитарен фаянс, арматура, канализация в жилища и детски градини:

– Почиства и придава блясък.

– Не съдържа хлор.

– Поддържа чистота в канализационните тръби  и отстранява  неприятните миризми.

– Създава защитен филм..

– Поддържа екологичното състояние на битовите отпадъчни води при оттичане в септични ями.

– СЪСТАВ: Микроорганизми съгласно клас по норми NFX 42040 (не представлява заплаха за човека и естествената среда),  биоактивни вещества*, < 5% неионни повърхностно-активни вещества, < 5% анионни повърхностно-активни вещества, парфюми (лимонен, линалол).

*биоактивни вещества с растителен произход и създадени по биотехнологичен път.

Стара цена: 12,00 лв.

Цена: 9, 00 лв. / (за 1000 ml) .

 

 

biogel_fbiogel_b
2. Био гел за санитарни помещения – гел за измиване и отстраняване на отлагания в тоалетни чинии, бидета и писоари в домове и обществени сгради:

– Отстранява варовикови и органични отлагания.

– Почиства и придава блясък.

– Не съдържа хлор.

– Създава филм, който предотвратява ново появяване на отлагания.

– Безопасен за екологично утвърдени съоръжения и септични ями.

НАТУРАЛНО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИ под знака на биологията, събрал уникална смес от повърхностно активни вещества и компоненти, налични в природата, за да подпомогне грижата за чистотата около нас. Повърхностно активните вещества са съединения, произведени в природата от микроорганизми и растения, получаващи хранителни вещества от околната среда. В комбинация с ябълков оцет създават и запазват по уникален начин чистотата в санитарните съоръжения и помещения.

СЪСТАВ: биоактивни вещества от растителен проиход и получени по биотехнологичен път, < 5% нехомогенни повърхностноактивни вещества, консерванти (млечна киселина), аромати.

 

 

Стара цена: 11,00 лв.

Цена: 9, 00 лв. / (за 750 ml)

oil_foil_b
3. Био масло за дървесина – масло за поддържане на мебели, подове, тераси, врати, огради от естествена или пресована дървесина от местен или екзотичен произход  в дома или градината:

– Прониква дълбоко и почиства дървесината.

– Защитава от слънце, дъжд и студ.

– Защитава от механически повреди.

– Подчертава естествената структура и красота на дървесината.

– Забавя естествените процеси на стареене.

ДЕЙСТВИЕ НА БИО МАСЛОТО ЗА ДЪРВЕСИНА:

Специално подбрани за почистване на дървесината биологични повърхностно активни вещества,  разтварят замърсяванията по повърхността и в порите на дървесината:

– Прониква дълбоко в дървесината.

– Защитава от разрушителното въздействие на атмосферните фактори: вода, температура, слънце и вятър.

– Не позволява появяване на гъби.

– Създава неотслабващо защитно покритие, консервира дървесината и подчертава естествената й красота.

СЪСТАВ: биоактивни вещества , карнаубски восък, ,< 5% нейонни повърхностно-активни вещества, парфюм, консервант (Benzisothiazolinone, ZincPyrithione).

 

 

Стара цена: 14,00 лв.

Цена: 12, 00 лв. / (за 1000 ml)

12
4. Био пяна – за почистване и отстраняване на варовик от: мивки, вани, арматури, санитарна техника (тоалетна, под душово корито, душ кабина), в домовете и детските градини:

– Добра поддръжка на вертикалните повърхности.

– Отстранява варовик  и натрупване на сапун.

– Не съдържа хлор.

– Безопасна за екологично пригодени пречиствателни съоръжения и септични ями.

 

ДЕЙСТВИЕ:

Специално подбрани био активни вещества с добавен ябълков оцет действат ефективно като:

– Разтварят варовикови отлагания в тоалетната /бидето/ писоара.

– Създава защитен филм, който предпазва от ново появяване на същите.

– Неутрализира  неприятни миризми, а гелообразната формула задържа препарата дълго върху повърхностите.

Благодарение на това санитарната техника остава дълго блестяща и чиста.

 

 Стара цена: 11,00 лв.

Цена: 9, 00 лв. / (за 500 ml)

preparat

 

5. Неутрализатор на миризми bluExpert – концентрат професионална течност за ефективно намаляване и премахване на неприятните миризми. Винаги когато неочаквано се появят неприятни миризми, този продукт ще ги неутрализира по два начина:

– Продуктите за анти-миризми моментално елиминират неприятната миризма във различни материали (съдържащи сяра и азот) посредством пълно неутрализиране или превръщане в не миришещи производни продукти.

– Едновременно с това ароматните съставки на продукта оставят лек приятен аромат.

При взаимодействието на bluExpert и молекулите, издаващи неприятен мирис, последните биват трансформирани в нетоксични, биоразградими производни продукти, без каквато и да е миризма, безвредни са за хора, животни и околна среда.

Основно предимство на продукта – веднага след прилагането изчезват всички неприятни миризми.

Стара цена: 18,00 лв.

Цена: 15, 00 лв. / (за 500 ml)

 

6.  Препарат за портативни тоалетни Powrxtreme – препаратът се използва за портативни тоалетни, септични и изгребни ями, пречиствателни станции и др. Способства за аеробно разграждане на отпадъците в септичните ями. Предотвратява миризмите напълно. Осигурява биологично разграждане и втечняване на твърдите отпадъци.

 

 

 

 Стара цена: 15,00 лв.

Цена: 12, 50 лв. / (за 1 l)

 

7. Препарат за пречиствателни станции  Био-Рем – биологично отстраняване на мазнини в събирателни и пречиствателни станции. Когато се хвърлят във водата, пакетчетата се разтварят бързо и изпускат активните микроорганизми, които ще емулгират, втечнят и усвоят мазнини и масла. Био-Рем е подходящ продукт за почистване и отстраняване на миризми в канализации и пречиствателни станции за битово-фекални води.

 

 Стара цена: 44,40 лв.

 Цена: 37, 00 лв. / (за 1 пакетче)

 

 

tabletki1

 

8.  Препарати /таблетки/ за септични ямибиологичните таблетки почистват канализацията, септичните ями, дренажните системи. Използват се в къщи, вили, малки канализационни системи в училища, хотели, мотели, преносими тоалетни и други.Пречиства отпадните води. Увеличава дълготрайността на ползване на септичната яма и предотвратява препълването й. Намалява честотата на изпомпване на съдържанието на ямите със специализирани автомобили.
Във всяка таблетка се съдържат около 400 млн. бактерии.
Напълно безвредно и лесно за използване средство.

Преимущества на препарата: Много ефективен и активен -1 таблетка съдържа 400 млн.специално подбрани микроорганизми, отстранява неприятния мирис на канализация, естествен продукт, който не е скъп за почистване на канализационни съоръжения и септични ями, не предизвиква корозия на канализационните тръби, ускорява разлагането на органичните вещества в септичните и изгребни ями, чувствителна финансова изгода – намаляват разходите за изпомпването и извозването на отпадните води, препаратът е нетоксичен, без киселини, алкални и други агресивни вещества, безопасен и лесен за употреба и съхранение, безвреден за околната среда.

 Стара цена: 4,60 лв./ (за 1 таблетка)

 Цена: 4 лв. / (за 1 таблетка)

 21 лв. / (за 6 таблетки)

40 лв. / (за 12 таблетки)

 

 

9.  Препарати за компостиране.

Препаратът “Компост трийт” е много ефикасен и подпомага процесът на разграждане в биомасата, състояща се от трева, листа и други органични отпадъци.

Предимства – ускорява се процесът на компостиране (биоразграждане) и превръщане на компостната маса в еднородна смес.

Естествен продукт, съдържащ живи бактерийни култури, безопасни за околната среда, хората и животните. Ph – неутрално. Препаратът не е токсичен и не предизвиква корозия.

Препаратът е прехообразен и една опаковка от 250 г. е предназначена за третиране на 5 куб.м. биомаса.

Редовното му използване дава възможност за кратко време да се получи превъзходна компостмаса, която да обогати почвата в градината, а същевременно дава възможност да се освободим от излишните отпадъци от окосена трева, листа, биологични отпадъци от домакинството или градината.

 Стара цена: 21,60 лв.

Цена: 18, 00 лв. / (за 1 кутия)

 

 

10. Препарати за отпушване на канализация (обезмаслител).

“Био експерт” – препарат за прочистване на канализационни системи посредством ефикасно отстраняване на мазни отлагания. Предотвратяват се и бъдещи натрупвания.

Могат да се ползват както в битови канализационни системи, така и в пречиствателни станции, дренажни системи и за прочистване на тръбите в малки заведения, барове и ресторанти.

Продуктът е биологичен, безвреден. Разтваря мазнините без да предизвиква корозия в тръбите и формира тънък филм, който предотвратява от бъдещи отлагания. Премахва неприятните миризми.

Продуктът се предлага в пластмасови кутии с по 4 пликчета прах, всяко по 70 g.

 Стара цена: 5,40 лв.

Цена: 4, 50 лв. / (за 1 пакетче)

Bakti_mas11

 

11. Препарати за разграждане на отпадъци и пречистване на отпадъчни води.

“Бакти – Мас” – препарат за разграждане на органични отпадъци и контрол върху миризмите. Втечнява органичните отпадъци, мазнините и отпадъчните хранителни продукти. Може да се използва за почистване и предотвратяване на неприятни миризми в:

 

 • Бани;
 • Канализационни съоръжения;
 • Контейнери за отпадъци;
 • Кухни;
 • Килими;
 • Септични ями.

 

Използва се за контрол върху миризмите, премахва неприятната миризма, като маслоуловител, като препарат за мобилни химически тоалетни, за септични ями, за дренажни канали и сифони, за каравани и кемпери, за премахване на петна и др.

Продуктът се предлага в разфасофки от  1 л.

 Стара цена: 18,00 лв.

Цена: 15 лв. / 1 л.

 

 

 

 • ДРУГИ

 

kalcuni

1. Диспенсери за калцуни.

Автоматичните диспенсери за калцуни са подходящи за болници, чисти производства, обекти на хранително-вкусовата и химическата индустрия, боулинг зали, стоматологични кабинети и други. Изключително лесни са за употреба, просто стъпвате на посоченото място и те автоматично поставят или свалят хигиенично чистите калцуни върху/от обувките Ви.

Автоматичните диспенсери спестяват на Вас и Вашите клиенти и пациенти времето за преобуване и осигуряват удобство и чувство за чистота.

 

 

 

За почистване и отстраняване на варовик от: мивки, вани, арматури, санитарна техника (тоалетна, поддушово корито, душ кабина): в домовете и детските градини.

                                          

– добра поддръжка на вертикалните повърхности

-отстранява варовик  и натрупване на сапун

– не съдържа хлор

– безопасна за екологично пригодени пречиствателни съоръжения и септични ями

Винаги с вас, в точния час! /тел.: 02/ 920 20 20 - facebook: Ековеце София; skype: ekowece